Keitä olemme

Olen työskennellyt  pari vuosikymmentä vaatealalla.  Elän työlleni ja Tallinnassa sijaitsevan Tunika.fi -myymälän asiakkaille. 

Tuntuu siltä, että tunnen jokaisen Tunika.fi-myymälään tulevan asiakkaan. Siinä lienee myymälän salaisuus: asiakas kokee, että kauppaan voi tulla helposti ja että siellä saa samanarvoisen kohtelun. Liikkeen ympärillä on jo lähes heimo: jos vaatekaupalla on Facebookissa yli 80 000 tykkääjää, on ilmiselvästi tehnyt jotain oikein. 

Tunika.fi:ssä yhdistävä linja on rento tyylikkyys ja valikoimista löytyy kaikenikäisille ja kokoisille naisille sopivia asuja arkeen tai juhlaan. Kokoja on tavallisesti välillä 36–56. Onpa Tunika.fi:stä löydetty häämekkojakin. Perustuotteemme ovat silkkiset tunikat ja pyrimme valitsemaan tuotteisiimme niin paljon luonnonmateriaaleja kuin mahdollista. 

Liikkeen valikoimia käydään täydentämässä Italiassa parhaassa tapauksessa joka viikko. 

Ennen sesonkeja oli neljä vuodessa, mutta nyt tuomme pieniä sarjoja koko ajan. Tosin jotkut suosikit voivat olla valikoimassa pidempäänkin. Meidän myynti-ideologiamme onkin: Asiakkaamme pitää tuntea olevansa kaunis pukeuduttuaan vaatteeseen, jonka hän osti meiltä.

Olen oppinut vuosien varrella löytämään tuotteita, jotka sopivat asiakkaiden tyyliin. ”Kuuntelemme myös toiveita. Ja tuotteita, joita myymme, ei saa muualta.”  

Maarit Koskell