Skip to content

Me olemme Sinua varten, me olemme Tunika.fi!

Tunika.fi on jo vuosien ajan  tuonut ihastuttavia ja laadukkaita silkkivaatteita sekä tunikoita suoraan Italialaisilta tuottajilta iloisiksi väripilkuiksi meille pohjolaan.
Visiomme on alusta asti ollut se, että tuomme rajattuja määriä samaa mallia, ja että mallistomme uudistuu viikottain. Useat mallit tuotetaan ainoastaan Tunika.fi:lle ja pidämme tärkeänä että jokainen asiakas tuntee olonsa uniikiksi pukeutuessaan vaatteisiimme.
Ehkä juuri yksilöllisyys ja sydämellinen palvelu ovat niitä syitä, miksi myös useat suomalaiset artistit ja julkisuuden henkilötkin luottavat Tunikan tyyliin.
Jatkuva vaihtuvuus ja rajoitetut mallistot ovatkin teidän asiakkaiden kiitoksissa usein esillä. Toivomme, että Sinäkin löydät Tunika.fi:ltä täydellisen tyylisi!

 

Tervetuloa shoppailemaan!

Ystävällisin terveisin,

Tunika.fi

about-us-01

tunika.fi tuo luksuksen
sinunkin arkeesi

Maarit_web

Maarit

Yrittäjä

"Rakkaudesta asiakaspalveluun, tyytyväisiin asiakkaisiin ja ihanaan italialaiseen tyyliin"

Hei!

Minä olen Maarit, nainen Tunika.fi – merkin takaa. Tunika.fi syntyi aikanaan rakkaudestani Italiaan ja italialaiseen tyyliin. Tarkoitukseni on tarjota Tunikan asiakkaille yksilöllisiä asuja, joita tuomme tänne pohjolaan vain muutamia per malli. Suurin osa asuistamme on niin sanottuja yhden koon vaatteita, jolloin jokainen vaate istuu kauniisti ja yksilöllisesti kantajansa päällä.

Itse työskentelen pääasiallisesti Tallinnan myymälässämme. Minulle kaikki kaikessa on tyytyväinen asiakas. Toivon, että myös sinä tulisit joskus poikkeamaan Tallinnan kivijalkaliikkeessämme, jotta näemme ihan livenä.

Halataan, kun tavataan,

Maarit.

Kivijalkamyymälämme Tallinnassa

Tunika.fi Tallinna on muuttanut uusiin tiloihin! Uusi osoitteemme on Roseni 13 – aivan Hotel Metropolin välittömässä lähesyydessä.

 

Tunika.fi Tallinna on avoinna:


Ma-Pe 11-18

La-Su 11-18

Tervetuloa!

POP-UP Store, Helsinki - Aikapiha ja Kuopio -Matkus

Tunika.Fi POP-UP Storet palvelevat asiakkaita Suomessa. Tällä hetkellä POP-UP liikkeeme Helsingissä palvelee Aikatalossa ja Pop-up store Kuopiossa palvelee Matkuksen kauppakeskuksessa.

Tervetuloa!

fiSuomi

Price Based Country test mode enabled for testing Suomi. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari