Skip to content

Toimitus- ja palautusehdot

TOIMITUSEHDOT

1.1. E-kauppa toimittaa tuotteitaan kaikkiin Euroopan unionin jäsenvaltioihin.

1.2. Tuotteet toimitetaan asiakkaalle Omnivan (AS Eesti Post) tarjoamilla Tähitud Maksikiri Ärikiri (Kirjattu Maksikirje Liikekirje). Lähetyksiä voi Omnivan (entinen Eesti Post) seurata osoitteessa www.track-trace.com/post.

1.3.Asiakas maksaa Tuotteiden toimitukseen liittyvät kulut. Kohdepaikasta riippuen on lähetysmaksu:
* Suomessa: 8 € lähetys
* Latviassa: 7 € lähetys
* Liettuassa: 7 € lähetys
* Virossa: 7 € lähetys
* Ruotsi: 9.90 € lähetys
* Muualla Euroopan unionissa: 16.95 €

1.4.Tunika.fi täyttää tilaukset eli luovuttaa tilauksen postin kuljettavaksi viimeistään kolmen työpäivän sisällä tilauksen vahvistamisesta. Paketin toimitusaika riippuu postipalveluista. Likimääräiset toimitusajat:
* Virossa: 1-3 työpäivää
* Latviassa, Liettuassa: 2-5 työpäivää
* Suomessa:  1-2 viikkoa tavanomainen lähetys
* Ruotsi 1-2 viikkoa
* Muualla Euroopan unionissa: 1-2 viikkoa

Huomioithan että covid-19 epidemia saattaa aiheuttaa viivästyksiä kuljetuspalveluissa.

PALAUTUSEHDOT

1.1 Meille on tärkeää, että asiakas on tyytyväinen saamaansa tuotteeseen. Jos tuote ei kuitenkaan vastaa odotuksia voit vaihtaa tuotteen tai palauttaa sen verkkokauppaa koskevan lainsäädännön mukaan 14 päivän kuluessa siitä kun olet vastaanottanut tuotteen. Tuotteen tulee olla käyttämätön.
Huomioithan, että Tunika.fi ei hyvitä lähetyksistä aiheutuneita kustannuksia.

1.2 Palautukset lähetetään osoitteeseen:
Tunika.fi 
Rajalantie 12 A2
62100 LAPUA

1.3 Noutamattomista paketeista (toimipaikkapalautus) aiheutuu asiakkaalle 9€ ylimääräinen kulu. Tärkeää on myöskin huomioida, että asiakaspalautukset maksetaan 14 vrk aikana. Toki, palautus tarkastetaan että se on siinä kunnossa kuin se on lähetetty asiakkaalle.

1.4 Ilmoitamme sähköpostilla palautuksen saapumisen ja suoritamme takaisinmaksun. Pankkiyhteyksistä riippuen palautus tulee perille 1-3 pankkipäivän sisällä siitä kun palautus on maksettu asiakkaan tilille.

HUOMIO!

Vallitsevan Covid-19 tilanteen vuoksi rahtiliikenteessä saattaa olla viivästyksiä ja pakettinotuojen sekä jakeluliikenteen tiheyttä on harvennettu. Tämä näkyy verkkokauppalähetysten pidentyneinä toimitusaikoina.

Varmistathan tilauksissa, että puhelinnumerosi ja sähköpostiosoite ovat oikein. Pakettiautomaatin lokerokoodi noutoa varten toimitetaan näillä tiedoilla.

etEesti

Price Based Country test mode enabled for testing Soome. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari