Skip to content

Oleme teie jaoks, oleme Tunika.fi!

Tunika.fi on jo vuosien ajan  tuonut ihastuttavia ja laadukkaita silkkivaatteita sekä tunikoita suoraan Italialaisilta tuottajilta iloisiksi väripilkuiksi meille pohjolaan.
Visiomme on alusta asti ollut se, että tuomme rajattuja määriä samaa mallia, ja että mallistomme uudistuu viikottain. Useat mallit tuotetaan ainoastaan Tunika.fi:lle ja pidämme tärkeänä että jokainen asiakas tuntee olonsa uniikiksi pukeutuessaan vaatteisiimme.
Ehkä juuri yksilöllisyys ja sydämellinen palvelu ovat niitä syitä, miksi myös useat suomalaiset artistit ja julkisuuden henkilötkin luottavat Tunikan tyyliin.
Jatkuva vaihtuvuus ja rajoitetut mallistot ovatkin teidän asiakkaiden kiitoksissa usein esillä. Toivomme, että Sinäkin löydät Tunika.fi:ltä täydellisen tyylisi!

 

Tervetuloa shoppailemaan!

Ystävällisin terveisin,

Tunika.fi

about-us-01

TUNIKA.FI on luksusliku
stiili saladus

Maarit_web

Maarit

Omanik

Rahulolev klient ja itaalia stiil teevad mind õnnelikuks!

Tere!

Minu nimi on Maarit. Olen Tunika.fi kaubamärgi omanik. Tunika.fi asutati aastaid tagasi. Ma armastan Itaaliat ja täiuslikku Itaalia stiili. Seetõttu hakkasin neid kauneid riideid Põhjamaadesse importima. Ma arvan, et igal naisel on õigus kanda ilusaid riideid – olenemata sellest, mis suurust ta vajab. Enamik Tunika.fi riideid on "one size" ja sobivad kõigile kaunilt ja ainulaadselt.

Põhiliselt töötan meie kaupluses Tallinnas. Kõige tähtsam on rahulolev ja õnnelik klient. Soovin teid tervitada meile külla!

Teretulemast!

Maarit.

Tunika.fi kauplus Tallinnas

Oleme kolinud uuele aadressile! Uus aadress on Roseni 13.

 

Oleme avatud:


E-R 11-18

L-P 11-18

Teretulemast!

POP-UP Store, Helsinki - Aikapiha ja Kuopio -Matkus

Tunika.Fi POP-UP Storet palvelevat asiakkaita Suomessa. Tällä hetkellä POP-UP liikkeeme Helsingissä palvelee Aikatalossa ja Pop-up store Kuopiossa palvelee Matkuksen kauppakeskuksessa.

Teretulemast!

etEesti

Price Based Country test mode enabled for testing Soome. You should do tests on private browsing mode. Browse in private with Firefox, Chrome and Safari